ECO21.gif - 56.29 kB
 

Период: 26 - 29 октомври 2021 г.
Поредност: 24. издание
Място: Панаира на Римини
Организатор: Italian Exhibition Group S.p.A.
Сектори:  Събиране, извозване, третиране  и рециклиране на отпадъци; почистване на улици; саниране на замърсени терени; пречистване на вода и въздух; биобазирана индустрия
Web Page: www.ecomondo.com

ЕКСПО БИЗНЕС ПАРТНЕРС, в качеството си на официален представител на Italian Exhibition Group за България, организира бизнес делегация, която в периода 26 – 29 октомври 2021 ще посети Панаира на Римини и ще участва в В2В срещи с изложители на Ecomondo – международния салон за зелени технологии и кръгова икономика.

Делегацията ще участва в В2В срещи с изложители и ще бъде съставена от фирми заинтересовани от покупка на машини, съоръжения и технологии за третиране, извозване и оползотворяване на отпадъци, както и за интегрирания воден цикъл.

24-то издание на Ecomondo е водещото международно събитие в Европа за технологични и индустриални иновации, обхващащо всички сектори на кръговата икономика: от оползотворяването на суровини и енергия до устойчивото развитие и по-конкретно: третиране на отпадъците като ресурси, биобазирана индустрия и кръгова биоикономика, рекултивация на замърсени терени и превенция на големи рискове, интегриран воден цикъл и мониторинг на водите, въздуха и почвите. През тази година в рамките на Ecomondo ще бъде обособен салонът SALVE – биенале на превозните средства, свързани с екологията. Ще бъде представена пълната гама от специални превозни средства за събиране и превозване на отпадъци.

За да участвате в селекцията на делегацията, е необходимо да се регистрирате най-късно до 25 септември 2021  на следния линк:

http://buyers.iegexpo.it/ric21/en/step0?agente=1092375

Одобрените от организаторите фирми се задължават да проведат минимум 10 срещи с предварително избрани от тях изложители. Чрез онлайн система, която ще бъде активна от 28 септември до 20 октомври 2021 г., участниците в делегацията ще имат достъп до профилите на всички изложители и ще могат да регистрират срещи с потенциални партньори.

Разходите за три нощувки със закуска, трансферите от летището на Болоня до хотела и обратно, преводач за срещите, ежедневните трансфери до панаира и входните билети са за сметка на организаторите.

За допълнителна информация не се колебайте да се  свържете с нас на следния имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. и на мобилни телефони: 0899190961; 0899126277.

 

Италия


Площ: 301 338 кв. км
Население: 59 715 627 души
Гъстота: 198 души на кв. км
Столица: Рим с  население от 2,5 млн. души
Държавно устройство: Парламентарна република
Език: Италиански
Религия:
   - католици (97 %),
   - мюсюлмани (1,6 %),
   - други християни (1 %)
Валута: евро