Период: 18 - 22 януари 2020 г.
Поредност: 6. издание
Място:   Панаира на Римини
Организатор: Italian Exhibition Group S.p.A.
Сектори:  Технологии и суровини за хлебарството
Web Page: a.b.tech

preview 

Период: 18 - 22 януари 2020 г.
Поредност: 6. издание
Място:   Панаира на Римини
Организатор: Italian Exhibition Group S.p.A.
Сектори:  Технологии и суровини за хлебарството
Web Page: a.b.tech

 

Експо Бизнес Партнерс и КООП ХВП организират посещение на изложението AB Tech Expo в Римини, Италия, в периода от 17 до 20 януари 2020 г.

След успеха през 2017 г. професионалното хлебарско изкуство се завръща в Римини с уникално и изключително представяне на разнообразни технологии, комбинирани с продукти, съставки и  концептуални решения.

Постигайки целта, целият италиански сектор на хлебарството да бъде представен  на едно голямо събитие, най-компетентните фирми “Made in Italy” и водещите европейски  брандове ще бъдат явните протагонисти в Римини, където ще представят най-иновативните и представителни решения за търговия.

AB Tech Expo е международно събитие, способно да обхване всички процеси от производствената верига, от складирането на продуктите до изготвянето на рецептите, от тестото до производството (разделяне, оформяне, рязане) и по-точно заквасването, готвенето, охлаждането, рязането и на края пакетирането, включвайки естествено всичко, отнасящо се до качеството на процесите.

В случай, че желаете да посетите предстоящото издание на AB Tech Expo, можете да получите информация за цените и програмата на следния имейл адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. и на мобилни телефони: 0899190961; 0899126277.

 

 

Италия


Площ: 301 338 кв. км
Население: 59 715 627 души
Гъстота: 198 души на кв. км
Столица: Рим с  население от 2,5 млн. души
Държавно устройство: Парламентарна република
Език: Италиански
Религия:
   - католици (97 %),
   - мюсюлмани (1,6 %),
   - други християни (1 %)
Валута: евро