http://expobusinesspartners.net/images/expologos/ECOMONDO2019.png
 

Период: 5 - 8 ноември 2019 г.
Поредност: 23. издание
Място:   Панаира на Римини
Организатор: Italian Exhibition Group S.p.A.
Сектори: Събиране, извозване, третиране  и рециклиране на отпадъци; почистване на улици; саниране на замърсени терени; пречистване на вода и въздух; биобазирана индустрия
Web Page: www.ecomondo.com

ЕКСПО БИЗНЕС ПАРТНЕРС, в качеството си на официален представител на Italian Exhibition Group за България, организира бизнес делегация, която в периода 5 – 8 ноември 2019 г. ще посети Панаира на Римини и ще участва в В2В срещи с изложители на Ecomondo – водещия в европейското Средиземноморие международен салон за зелени технологии и кръгова икономика.

23-то издание на Ecomondo ще се представи с нова визия, в която ще присъстват четири основни елемента – земя, вода, въздух, иновация, обединяващи всички сектори на кръговата икономика от оползотворяването на суровини и енергия до устойчивото развитие и по-конкретно: отпадъци и ресурси, биобазирана индустрия и кръгова биоикономика, рекултивация на замърсени терени и превенция на големи рискове, пречистване на вода и въздух, интелигентен град.  Паралелно с Ecomondo се провежда 13-то издание на Key Energy – международния салон за индустриални и урбанистични решения за енергийна ефективност, възобновяеми енергийни източници, мобилност и устойчив град.

През 2018 година на Ecomondo се представиха 1022 компании от 30 страни на 98 000 квадратни метра изложбена площ и бяха  посетени от 80 930 професионалисти от 66 страни.

За да участвате в селекцията на делегацията, е необходимо да се регистрирате най-късно до 3 септември 2019 г. на следния линк: http://buyers.iegexpo.it/ric19/en/step0?agente=235292

Одобрените от организаторите фирми се задължават да проведат минимум 10 срещи с предварително избрани от тях изложители. Чрез онлайн система, която ще бъде активна от 2 до 29 октомври 2019 г., участниците в делегацията ще имат достъп до профилите на всички изложители и ще могат да регистрират срещи с потенциални партньори.

Разходите за три нощувки със закуска, трансферите от летището на Болоня до хотела и обратно, преводач за срещите, ежедневните трансфери до панаира и входните билети са за сметка на организаторите.

За допълнителна информация не се колебайте да се  свържете с нас на следния имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. и на мобилни телефони: 0899190961; 0899126277

 

 

Италия


Площ: 301 338 кв. км
Население: 59 715 627 души
Гъстота: 198 души на кв. км
Столица: Рим с  население от 2,5 млн. души
Държавно устройство: Парламентарна република
Език: Италиански
Религия:
   - католици (97 %),
   - мюсюлмани (1,6 %),
   - други християни (1 %)
Валута: евро