Период: 9 - 11 октомври 2019 г.
Поредност: 68. издание
Място:   Панаира на Римини
Организатор: Italian Exhibition Group S.p.A.
Сектори:  Обзавеждане, оборудване, аксесоари и консумативи за хотелиерство и ресторантьорство
Web Page: www.siaguest.it


 

Период: 9 - 11 октомври 2019 г.
Поредност: 68. издание
Място:   Панаира на Римини
Организатор: Italian Exhibition Group S.p.A.
Сектори:  Обзавеждане, оборудване, аксесоари и консумативи за хотелиерство и ресторантьорство
Web Page: www.siaguest.it

Предстои 68. издание на SIA Hospitality Design  - единственото изложение в Италия, запазено за италианските производители на обзавеждане, консумативи, аксесоари, съдове и прибори, продукти и услуги за  хотелиерския сектор. Тук са представени новите тенденции и иновации, които променят концепцията за гостоприемство. По същото време се провеждат световноизвестната туристическа борса TTG INCONTRI, както и специализираният салон за външно обзавеждане SUN -  Beach & Outdoor Style.

ЕКСПО БИЗНЕС ПАРТНЕРС, в качеството си на официален представител на Italian Exhibition Group за България, организира бизнес делегация, която в периода 9 – 11 октомври 2019 г. ще посети SIA Hospitality Design в Римини. Делегацията ще включва собственици, главни мениджъри и мениджъри доставки на висок клас хотели, ваканционни селища и хотелски вериги, както и вносители и дистрибутори на консумативи, аксесоари и обзавеждане за хотелиерския сектор.

За да участвате в селекцията на делегацията, моля, да се свържете с нас и да ни изпратите Ваш интернет сайт и кратко представяне на фирмата най-късно до 29 август 2019 г.

Одобрените от организаторите фирми се задължават да проведат минимум 15 срещи с предварително избрани от тях изложители (10 срещи на 10 октомври от 10:00 до 16:30 часа и 5 срещи на 11 октомври от 10:00 до 12:30 часа). Чрез онлайн система, която ще бъде активна от 17 септември до 4 октомври 2019 г., участниците в делегацията ще имат достъп до профилите на всички изложители и ще могат да регистрират срещи с потенциални партньори.

Разходите за три нощувки със закуска, трансферите от летището на Болоня до хотела и обратно, преводач за срещите, ежедневните трансфери до панаира и входните билети са за сметка на организаторите. Самолетният билет е за сметка на участниците в делегацията.

За допълнителна информация не се колебайте да се  свържете с нас на следния имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. и на мобилни телефони: 0899190961; 0899126277

 

Италия


Площ: 301 338 кв. км
Население: 59 715 627 души
Гъстота: 198 души на кв. км
Столица: Рим с  население от 2,5 млн. души
Държавно устройство: Парламентарна република
Език: Италиански
Религия:
   - католици (97 %),
   - мюсюлмани (1,6 %),
   - други християни (1 %)
Валута: евро