ecomondo17.jpg - 233.99 kb
 

Период: 7 - 10 ноември 2017 г.
Поредност: 21. издание
Място:   Панаира на Римини
Организатор: Italian Exhibition Group S.p.A.
Сектори: Оползотворяване на суровини; събиране, извозване, третиране  и рециклиране на отпадъци; почистване на улици; саниране на замърсени терени; воден цикъл; пречистване на въздух; био-базирана индустрия
Web Page: www.ecomondo.com

Експо Бизнес Партнерс, в качеството си на официален представител на Italian Exhibition Group за България, организира бизнес делегация, която в периода 7 – 10 ноември 2017 ще посети Панаира на Римини и ще участва в В2В срещи с изложители на Екомондо – водещия в европейското Средиземноморие международен салон за зелена и кръгова икономика.

Двадесет и първото издание на Екомондо е събитие с иновативен формат, което обединява в една платформа всички сектори на кръговата икономика:  от енергийна ефективност до енергия от възобновяеми източници, от оползотворяване на суровини и енергия до устойчиво развитие. Подробна информация за изложението можете да намерите на сайта: www.ecomondo.com.

Паралелно с Екомондо се провежда Кей Енерджи – международния салон за индустриални и урбанистични решения за енергийна ефективност; възобновяеми енергийни източници; мобилност и устойчив град. Подробна информация за салона можете да намерите на сайта: www.keyenergy.it.

За да участвате в селекцията на делегацията е необходимо да попълните и ни изпратите по електронната поща приложения регистрационен формуляр, най-късно до 15 септември 2017 г. Подходящи участници са фирми крайни клиенти или вносители на: машини и технологии за събиране, третиране, извозване, инспектиране и рециклиране на отпадъци; пречистване на вода и въздух; саниране на замърсени терени; разрушаване на сгради, транспорт и рециклиране на инертни материали; оползотворяване на излезли от употреба превозни средства; фирми - управляващи сметища; фирми, свързани с водоснабдяването и канализацията; представители на индустриални предприятия от секторите: химическа, фармацевтична, хартиена и дървообработваща промишленост, машиностроене, хранително-вкусова промишленост, както и  селскостопански производители, които са заинтересовани да закупят съоръжения за когенерация или за обработка и оползотворяване на отпадъци от производството; инвеститори в сектора вятърна и слънчева енергия.

Одобрените от организаторите фирми се задължават да проведат минимум 10 срещи с предварително избрани от тях изложители. Чрез онлайн система, която ще бъде активна от 4 до 31 октомври 2017 г., участниците в делегацията ще имат достъп до профилите на всички изложители и ще могат да регистрират срещи с потенциални партньори.

Разходите за три нощувки със закуска, трансферите от летището на Болоня до хотела и обратно, преводач за срещите, ежедневните трансфери до панаира и входните билети са за сметка на организаторите.

За допълнителна информация не се колебайте да се  свържете с нас на следния имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. и на мобилни телефони: 0899190961; 0899126277

 

Италия


Площ: 301 338 кв. км
Население: 59 715 627 души
Гъстота: 198 души на кв. км
Столица: Рим с  население от 2,5 млн. души
Държавно устройство: Парламентарна република
Език: Италиански
Религия:
   - католици (97 %),
   - мюсюлмани (1,6 %),
   - други християни (1 %)
Валута: евро