preview
 

Период: 4 - 6 май 2022 г.
Поредност: 39. издание
Място:   Панаира на Римини
Организатор: Cesena Fiera S.p.A.
Сектори: Зеленчукопроизводство и овощарство
Web Page: www.macfrut.com


От 4 до 6 май 2022 г. в панаирния център на Римини ще се състои 39. издание на MACFRUT –  водещия за Средиземноморието международен панаир за зеленчукопроизводство и овощарство. Това събитие е място за среща на професионалистите от сектора. Наред с традиционно представените изложбени сектори - пресни и готови за консумация продукти, сушени плодове, семена, разсади, фиданки, машини и технически средства за производство, съоръжения за селекция, машини за опаковане, технологии и технически средства за рязане и опаковане на продуктите, системи за напояване и логистика, тази година ще се проведе биеналето SPICES & HERBS, посветено на секторите  подправки и билки.

За да участвате в селекцията на делегацията е необходимо да попълните онлайн данните за Вашата фирма на следния линк: https://buyer.macfrut.com/mvc/registration?i=DgSUEbY/JUA=

Крайният срок за регистрация е 20  март 2022 г.

Одобрените от организаторите фирми се задължават да проведат минимум 10 срещи с предварително избрани от тях изложители. Чрез онлайн система, която ще бъде отворена от 28 март до 25 април 2022 г., участниците в делегацията ще имат достъп до профилите на всички изложители и ще могат да регистрират срещи с потенциални партньори.

Разходите за три нощувки със закуска, трансферите от летището на Болоня до хотела и обратно, ежедневните трансфери до панаира и входните билети са за сметка на организаторите.

За допълнителна информация не се колебайте да се  свържете с нас на следния имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. и на мобилни телефони: 0899190961; 0899126277.

Италия


Площ: 301 338 кв. км
Население: 59 715 627 души
Гъстота: 198 души на кв. км
Столица: Рим с  население от 2,5 млн. души
Държавно устройство: Парламентарна република
Език: Италиански
Религия:
   - католици (97 %),
   - мюсюлмани (1,6 %),
   - други християни (1 %)
Валута: евро