macfrut18.gif - 137.68 kb
 

Период: 9 - 11 май 2018 г.
Поредност: 35. издание
Място:   Панаира на Римини
Организатор: Cesena Fiera S.p.A.
Сектори:  Зеленчукопроизводство и овощарство
Web Page: www.macfrut.com

От 9 до 11 май 2018 г. в Римини ще се състои 35. издание на МАКФРУТ – водещия за Средиземноморието международен панаир в сектора на зеленчукопроизводството и овощарството. Това събитие е място за среща на професионалистите от сектора. Освен традиционно представените изложбени сектори - семена, разсади, фиданки, машини и технически средства за производство; съоръжения за селекция, машини за опаковане; пресни и готови за консумация продукти, сушени плодове; технологии и технически средства за рязане и опаковане на продуктите; системи за напояване и логистика; биологичното производство; иновативните решения в дистрибуцията на плодове и зеленчуци.

Бъдещото развитие на сектора в България е обвързано с разработването на нови пазари. Натискът на евтината, но нискокачествена вносна продукция на българския пазар няма да спре. Шансът ни да се развиваме е свързан с високото качество на  продукцията, която не може да бъде реализирана само на ограничения вътрешен пазар.

Естествен път за излизане на нови пазари е участието на изложения. През 2017 година България беше представена за първи път на МАКФРУТ с колективен национален щанд, организиран от Съюза на преработвателите на плодове и зеленчуци с финансова подкрепа от Министерството на земеделието и храните, както и с индивидуален щанд на фирма „Витамина Тевекелиев“ ООД.

Цени за участие на МАКФРУТ:
•    16 кв. м. стандартно обзаведен щанд с включена регистрационна такса са на цена 3 500 евро;
•    32 кв. м. стандартно обзаведен щанд с включена регистрационна такса са на цена 6 500 евро.

ЕКСПО БИЗНЕС ПАРТНЕРС, в ролята си на официален представител на МАКФРУТ за България, поема ангажимента да организира и координира участието, както и да разпространи информацията за българското участие сред италианските си партньори. Съществува възможност на един щанд да бъдат представени няколко производители, като представените фирми заплащат допълнителна регистрационно такса. Така разходите за щанда и за цялостното участие ще бъдат съществено намалени.

За допълнителна информация не се колебайте да се  свържете с нас на следния имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. и на мобилни телефони: 0899190961; 0899126277

 

 

 

Италия


Площ: 301 338 кв. км
Население: 59 715 627 души
Гъстота: 198 души на кв. км
Столица: Рим с  население от 2,5 млн. души
Държавно устройство: Парламентарна република
Език: Италиански
Религия:
   - католици (97 %),
   - мюсюлмани (1,6 %),
   - други християни (1 %)
Валута: евро